Website laten bouwen

Of je nu net bent begonnen als ZZP’er of alle kneepjes van het ondernemerschap al kent; jij weet dat jouw doelgroep online te vinden is. En jij dus ook. Tijd voor een website!

Bij Simply Present laat je voordelig jouw website bouwen. Professioneel, geschikt voor mobiel en in staat om mee te groeien met de behoeften van jouw bedrijf.

WordPress

Ruim 40% van de websites op het web draait op WordPress. Daarmee staat WordPress in één klap op nummer één van alle content management systemen. Met behulp van Oxygen zorgen we er voor dat jouw website helemaal past bij de rest van jouw bedrijf.

Heb je geen zin om zelf tijd aan je website te besteden? Snappen we helemaal. Jouw onderneming neemt offline al genoeg tijd in beslag. Simply Present kan jouw hele online presentatie verzorgen; van website en teksten, tot integratie met Social Media mét regelmatig een postje.

Doe jij de eerste Z van ZZP eer aan, of heb jij zelf een communicatietijger die na de bouw alles overneemt? Dan zorgt Simply Present voor een website als fantastische basis waar je zo mee aan de slag kan. Technische voorkennis volledig optioneel.