Simply Pretzels!

Toen ik als opgroeiende tiener hobbymatig mijn eerste websites typte in Windows kladblok, en kleine schrijfwedstrijden won met mijn liefde voor taal en verhalen, wist ik nog niet dat ik ooit met mijn hobby mijn brood zou verdienen. Echt hartstikke tof, maar wist je dat je ook met je brood je hobby kunt verdienen? Na één blik op mijn krullerige logo wist ik ook precies wát voor brood het dan moest worden, en zo ontstond het idee voor Simply Pretzels.

Vrijdag

Vanaf volgende week vrijdag lanceren we de eerste website, mét versgebakken broodpretzel naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een basiswebsite met een naturelpretzel, een webshop met knapperige kaas, een donatiepagina met pittige chilivlokken of een business-to-business oplossing met smakelijk zeezout. Pretzels zijn natuurlijk het allerlekkerst als ze vers uit de oven komen, dus kun je niet langskomen op ons kantoor in Heerenveen? kies dan voor de afbakpretzel voor thuis. Uiteraard kun je zo’n pretzel ook vlak voor het afbakken bestrooien met iets lekkers uit je eigen kantoor of keuken, of gewoon lekker serveren met verse kruidenboter.

Voor deze nieuwe pretzel-service rekenen we een bescheiden meerprijs. De exacte prijzen zijn nog niet bekend. Deze worden komende vrijdag tijdens de officiële launch van Simply Pretzels bekendgemaakt. Hou daarom de socials en de website goed in de gaten!