Goede voornemens voor 2020: meer bloggen!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″]

Goede voornemens

2019 loopt ten einde. Ergens tussen de gourmetpannetjes en de oliebollen maken we de balans op. En ook kijken we natuurlijk alvast voorzichtig vooruit of hebben we goede voornemens voor onszelf of ons bedrijf. 

Misschien heb jij wel goede blogvoornemens? 85% van de bedrijfswebsites heeft 5 berichten of minder op de nieuws- of blogpagina staan. Een ruime, ruime meerderheid dus! En als er dan al een bericht of twee staat, dan is het vaak ook nog meer dan een half jaar oud. 

Ok. Een blogpost per jaar is te weinig dus. En daarnaast moet het ook maar net bij jou en je bedrijf passen om elke dag in de pen te kruipen en je website bij te werken. De kans is groot dat het in jouw situatie ook helemaal niet nodig is om elke dag een bericht te plaatsen. 

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ hover_enabled=”0″]

Blogfrequentie

Jouw ideale blogfrequentie hangt af van een aantal factoren zoals de beslissingscyclus van je dienst, de verkoopfrequentie, het doel van je website en de demografie van je doelgroep. Hier ga ik, per factor, in de volgende blogberichten dieper op in. 

Tot die tijd kun je via de Blogfrequentiequiz al achterhalen wat in jouw situatie de ideale frequentie is.  

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.6″][et_pb_image src=”https://simpres.nl/wp-content/uploads/2019/12/pexels-photo-261681.jpeg” _builder_version=”4.0.6″][/et_pb_image][et_pb_cta title=”De Blogfrequentiequiz!” button_url=”/blogfrequentiequiz” button_text=”Start de quiz” _builder_version=”4.0.6″ background_color=”#004b9b” custom_button=”on” button_bg_color=”#01ae96″ link_option_url=”/blogfrequentiequiz”]

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]