Swoosh!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.2″]

Swoosh is Simply Present online! Vandaag is de nieuwe website van Swoosh; the Military Fencing Gathering online gekomen. Een interessant project wat onder grote tijdsdruk tot stand is gekomen. 

Het plan voor de website ontstond slechts vier dagen voor de lanceerdatum toen Esther met Anouk Post, organisator en geestelijk moeder van Swoosh, in gesprek raakte. De inschrijving voor Swoosh 2020; the Military Fencing Gathering zou al snel van start gaan. Maar Anouk had weinig zin in nog een jaar gebruik maken van Google Forms voor de inschrijving en wilde eigenlijk wel een echte website. Was daar nog wel genoeg tijd voor? 

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://simpres.nl/wp-content/uploads/2019/11/swooshregistrationform.jpg” _builder_version=”4.0.2″ hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_image src=”https://simpres.nl/wp-content/uploads/2019/11/Swooshlanding.png” _builder_version=”4.0.2″ hover_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.0.2″ hover_enabled=”0″]

Swoosh: eenvoudig maar doeltreffend

Simply Present realiseerde voor Swoosh een eenvoudige website gebaseerd op de stijl van het logo; twee kleuren goudgeel met een donkerbruine accentkleur. De afgeronde hoeken van het logo zijn overgenomen in de vormen van de elementen.

De registratiepagina is een eenvoudig formulier geworden. Eenvoudig, maar doeltreffend en in heel korte tijd neergezet.

Anouk: “Simply Present is gewoon supersnel en fijn om mee samen te werken. Het resultaat is echt zo veel beter dan een google forms. Van mij krijgt ze vijf sterren.”

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.0.2″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.0.2″][et_pb_text _builder_version=”4.0.2″]

Project: Swoosh; The Military Fencing Gathering

Teksten: Anouk Post

Webdesign & realisatie: Simply Present

 

Heb jij ook snel behoefte aan een website? Wil jij weten wat Simply Present voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden binnenkort onder het genot van een kop koffie of thee. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]